Tiedelehdet


Tältä sivulta löydät valikoiman vertaisarvioituja tiedelehtiä liiketoimintaosaamisen eri osa-alueilta.

  • Lehtien kotisivut ja artikkeleiden viitetiedot ovat kaikille avoimia. Kotisivuilta löytyy yleensä hyödyllistä tietoa lehden sisällöistä. Jos uutuusartikkelit kiinnostavat, kannattaa tilata RSS-syöte helpottamaan niiden seurantaa. Voit tutkia uutta artikkelitarjontaa myös Yrittäjyyskirjaston lehtikoosteen avulla.

  • Lehtivalikoimassa on joitakin Open Access -lehtiä (OA), joiden artikkelit ovat vapaasti kaikkien luettavissa. Suurin osa tiedelehdistä sijaitsee kuitenkin tietokannoissa, joihin pääsy vaatii käyttöoikeuden.

  • SeAMK Kirjasto on hankkinut käyttöoikeuksia moniin tietokantoihin. Täten SeAMK:n opiskelijoilla ja henkilö-kunnalla on pääsy lähes kaikkiin alla oleviin lehtiin SeAMK:n verkossa ja etäyhteydellä myös verkon ulkopuolelta. Lisäksi kuka tahansa voi käyttää näitä palveluita SeAMK Kirjaston toimipisteissä. Nelli-portaalin avulla voi tarvittaessa selvittää lehtien saatavuutta muissa kirjastoissa.

  • Lehtivalikoimaan sisältyy myös joitakin keskeisiä lehtiä, joihin ei ole pääsyä SeAMK:n verkon kautta. Näissä lehdissä olevien artikkeleiden saatavuutta voit tarvittaessa tiedustella Yrittäjyyskirjaston tietopalvelusta. Huomionarvoista on myös, että joidenkin lehtien uusimmat artikkelit eivät vielä ole kokotekstinä saatavissa.

Seuraa Twitterissä


 
E-commerce Research and Applications
J. of Accounting & Organizational Change
Journal of Business Research
J. of Electronic Commerce...
Liiketal. aikakausk.
Scandinavian J. of Management
Strategic M.
Electronic J. of Business Research Methods
Int. J. of Business Science and Applied...
Int. J. of Evidence Based...
Journal of General Management
Long Range Planning
EJBO - Electronic J. of Business Ethics...
European Accounting Review (Taylor & Francis)
International J. of Leadership...
Journal of Media Business...
Leadership Quarterly (Elsevier)

Sivukartta

Seinäjoen korkeakoulukirjasto | PL 97 (Kalevankatu 35), 60101 Seinäjoki | yrittajyyskirjasto(at)seamk.fi | Puh. kirjaston neuvonta 020 124 5040